Αγγλία

Αποχαιρέτησε τη Σίτι ο Χαρτ!

Έπεσε αυλαία στη «σχέση» της Σίτι με τον Τζο Χαρτ. Μετά τη νίκη επί της Στεάουα, ο Άγγλος έκανε έναν μικρό γύρο θριάμβου και ουσιαστικά είπε αντίο. «Είμαστε άντρες και αποδεχόμαστε καταστάσεις» τόνισε

Κάνοντας έναν... μικρό γύρο του θριάμβου για να χειροκροτήσει τον κόσμο και να χειροκροτηθεί θερμά, ο Τζο Χαρτ έδειξε ότι πλέον έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του «αντίο» στη Μάντσεστερ Σίτι, μετά και τον επαναληπτικό με τη Στεάουα Βουκουρεστίου!

Ο Άγγλος πορτιέρε, είναι... κοινό μυστικό ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στο «Etihad», με τον Γκουαρντιόλα να δείχνει την προτίμησή του στους Καμπαγέρο και Κλαούντιο Μπράβο (που ουσιαστικά αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησής του).

Απόψε, ο Χαρτ έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς φέτος, πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ήταν ιδιαίτερη νύχτα για εκείνον.

Αποθεώθηκε, άκουσε τον κόσμο να φωνάζει συνεχώς υπέρ του και γι' αυτό στο φινάλε, φρόντισε ν' αποχαιρετήσει τους οπαδούς κάνοντας έναν μικρό γύρο του θριάμβου, χειροκροτώντας και ευχαριστώντας τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους.

«Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει μια κατάσταση... Είμαστε άντρες και αποδεχόμαστε όσα έρχονται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά. Δεν είμαι όμως εγώ αυτός που θα μιλήσω για κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή...» είπε αμέσως μετά στην κάμερα.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x