Ιταλία

Αποχωρεί από την Ουντινέζε ο Ντι Νατάλε

Σε μια αποκάλυψη που… σοκάρει προχώρησε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε. Η «σημαία» της Ουντινέζε ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τους «μπιανκονέρι» αλλά δεν σταματάει το ποδόσφαιρο.

Μια είδηση που προκαλεί πολλές απορίες αλλά και… σοκ στους φίλους του ποδοσφαίρου, αποκάλυψε σήμερα ο Αντόνιο Ντι Νατάλε. Η «σημαία» της Ουντινέζε ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα που πέρασε τα 12 τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ωστόσο δεν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Δυστυχώς είμαι τραυματίας επί δύο μήνες αλλά ελπίζω να είμαι έτοιμος για το φινάλε της σεζόν. Ο στόχος μας είναι να γιορτάσουμε την παραμονή και από εκεί και πέρα, το ματς με την Κάρπι θα είναι το τελευταίο μου με την Ουντινέζε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο Ντι Νατάλε και… πάγωσε τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου.

«Είναι ένα φιλμ 12 ετών αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει ο πρωταγωνιστής. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για αυτά τα 12 χρόνια, τα πιο σημαντικά της ζωής μου. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, υπερήφανος για όσα έκανα και για την επιλογή μου να παραμείνω παρά τις πολλές προτάσεις που είχα. Ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν, για τους αποχαιρετισμούς θα περιμένουμε το τέλος του πρωταθλήματος», ολοκλήρωσε ο πολύπειρος επιθετικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x