Γερμανία

Ρόμπεν: «Τελευταία μου χρονιά στην Μπάγερν Μονάχου»

Μετά από 10 χρόνια γεμάτα τίτλους με τη Μπάγερν Μονάχου, ο Άριεν Ρόμπεν ανακοίνωσε πως αυτή είναι η τελευταία του σεζόν με τους Βαυαρούς.

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της θα αποχωριστεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου, αφού ο Άριεν Ρόμπεν ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Γερμανίας (το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2019) και θα αποχωρήσει μετά από 10 χρόνια από τον σύλλογο.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Ολλανδός στο «Omnisport»: «Αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στην Μπάγερν. Είναι δέκα υπέροχα χρόνια. Ήρθε η ώρα όμως να φύγω».

Ο Ρόμπεν μεταγράφηκε στη Μπάγερν Μονάχου τον Αύγουστο του 2009 από τη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 25 εκατ. ευρώ και από τότε έχει πραγματοποιήσει με τη φανέλα των Βαυαρών 305 εμφανίσεις με 137 γκολ, ενώ παράλληλα έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 7 πρωταθλημάτων, 4 Κυπέλλων Γερμανίας και ενός Champions League, τη σεζόν 2012-13, πετυχαίνοντας μάλιστα και το νικητήριο γκολ, στο 89ο λεπτό του τελικού στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ!



Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x