Stoiximan Super League

Αποχώρησε από τη συνάντηση των «12» για την ΚΕΔ η ΑΕΛ

Παράτυπη χαρακτήρισε τη συνάντηση των «12» για την ΚΕΔ ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Λιόντος, αποχωρώντας από τη διαδικασία.

Άρχισε με απουσίες και συνεχίστηκε με αποχωρήσεις η συνάντηση των «12» για την ΚΕΔ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Λιόντος, αποχώρησε από τη συνάντηση διαμαρτυρόμενος. «Θεωρούμε όλη τη διαδικασία παράτυπη κι επειδή δεν έχουμε ενημερωθεί για τη συζήτηση, είμαστε εντελώς ανενημέρωτοι για πρόσωπα και καταστάσεις. Αποχωρούμε θεωρώντας αρμόδιο όργανο το ΔΣ της Super League. Τη Δευτέρα θα πάμε στο ΔΣ της λίγκας με προτάσεις», δήλωσε αποχωρώντας.

Ήδη από τη συζήτηση απουσίαζαν οι εκπρόσωποι του Ατρομήτου (ο Γιώργος Σπανός έχει υποχρεώσεις εκτός Αθήνας), του ΠΑΣ Γιάννινα (είναι στην Ολλανδία για τον αγώνα με την Άλκμααρ), της Βέροιας και του Ηρακλή.

Όσο για τα πρόσωπα που «παίζουν» για την κεφαλή της ΚΕΔ, υπάρχουν τέσσερα ονόματα. Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, ο Γιώργος Ψυχομάνης (φαγώθηκε από την ΚΕΔ Φλεβάρη 2009 και έκτοτε είναι εκτός διαιτησίας), ο Μιχάλης Κουκουλάκης (είναι ακόμη εν ενεργεία και συνεπώς υπάρχει «κώλυμα») και ο Σταύρος Τριτσώνης (δεν μπορεί να γίνει μέλος ΚΕΔ χωρίς να έχει γίνει παρατηρητής για ένα χρόνο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x