Champions League

Αποχώρησε από τη Χάποελ Μπερ Σεβά ο Σοάρες

Στην αμερικάνικη Κολόμπους Κρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο 31χρονος Βραζιλιάνος στόπερ της Χάποελ Μπερ Σεβά, Γουίλιαμ Σοάρες. «Μπορεί να περάσει η Χάποελ», δήλωσε!

Έναν λιγότερο ποδοσφαιριστή θα έχει να αντιμετωπίσει στον επαναληπτικό του Ισραήλ με τη Χάποελ Μπερ Σεβά ο Ολυμπιακό, καθώς ο Γουίλιαμ Σοάρες αποχώρησε από την ομάδα με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχε αποθεωθεί στο φινάλε από τους συμπαίκτες του μιας και ήταν το τελευταίο του παιχνίδι, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κολόμπους Κρου.

Ο Σοάρες, πάντως, πριν αποχωρήσει από την ομάδα, έκανε και ορισμένες δηλώσεις λέγοντας πως πιστεύει ότι η Χάποελ μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

«Έχω μία αίσθηση εξάντλησης, αλλά η Χάποελ θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Μου έδωσε τόσα πολλά, αλλά τώρα αναζητώ μία νέα πρόκληση. Είχα πρόταση για τριετή ανανέωση αλλά την απέρριψα. Δεν φεύγω επειδή ήρθε ο Μιγκέλ Βίτορ, ξέρω την αξία μου και δεν έχω πρόβλημα με τον ανταγωνισμό. Επίσης είναι λάθος να πει κανείς ότι φεύγω επειδή μου το ζήτησε η οικογένειά μου. Απλά θέλω κάτι καινούργιο. Νιώθω ότι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν καιρός να φύγω, έχοντας αυτό το γλυκό συναίσθημα. Πήραμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, ενώ πριν μερικές μέρες παίξαμε με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπερ Σεβά θα παραμείνει μία από τις κορυφαίες ομάδες του Ισραήλ, ίσως η μεγαλύτερη και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τελειώσει τη δουλειά απέναντι στον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x