Stoiximan Super League

Εξαλλος με τη διαιτησία ο Γιάννης Αλαφούζος!

Η διαιτησία του Κουκουλάκη στο χθεσινό ντέρμπι εκνεύρισε τον Γιάννη Αλαφούζο και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε στο ημίχρονο από το ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναμφίβολα, η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από τα μπουθ του ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ προκάλεσε πολλές απορίες. Κι αυτό γιατί η απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ να φύγει από ένα ματς στο 45’, είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. Ποτέ στο παρελθόν, δεν έχει συμβεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό έγινε διότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν εκνευρισμένος, όσο δεν πάει, με τη διαιτησία του Κουκουλάκη.

Η αποβολή του Λούκας Βιγιαφάνιες, η κίτρινη που δέχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ και η αποδυνάμωση του «τριφυλλιού», ενόψει της συνέχειας λόγω των καρτών, από τις αποφάσεις του ρέφερι, εξόργισαν τον «ισχυρό άνδρα» του «τριφυλλιού». Διότι είδε μια εχθρική για τους πράσινους διαιτησία και μια συνέχεια σε αποφάσεις εις βάρος του Παναθηναϊκού, σε κρίσιμα παιχνίδια.

Ετσι, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το ντέρμπι, όντας έξαλλος με αυτά που είδε, για μια ακόμη φορά από τη διαιτησία. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε ο Αλαφούζος από το ΟΑΚΑ χθες τόσο νωρίς. Εχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το κομμάτι της διαιτησίας και όχι με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x