Stoiximan Super League

Αποχώρηση και προβλήματα στην ΑΕΛ

Την αποχώρηση του από τη θέση του αντιπροέδρου υπέβαλλε στην ΑΕΛ ο Νίκος Σόφης. Πολλά προβλήματα στην άμυνα ενόψει Παναθηναϊκού

Παρελθόν από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελεί ο Νίκος Σόφης, ο οποίος έκανε γνωστή την απόφαση του μέσω των social media.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook: «Μετά από έναν χρόνο στην αγαπημένη και ιστορική ΑΕΛ αποφάσισα να παραιτηθώ από την θέση μου ως αντιπρόεδρος. Ήταν ένα όνειρο ζωής που βρισκόμουν σε αυτή την ομάδα που ειλικρινά αγαπώ, το οποίο είναι κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου. Θέλω να υπερευχαριστω όλα τα μέλη της διοίκησης που από την πρώτη μέρα με δεχτήκανε θερμά και τον ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια, που μου έδωσε αυτήν την δυνατότητα. Ελπίζω το μέλλον να είναι θετικό για την αγαπημένη ΑΕΛ και να μας δώσει πολλές χαρές όπως αξίζουν όλοι που αγαπούν και υποστηρίζουν αυτή την ομάδα»!

Πονοκέφαλος στην άμυνα

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει διακοπή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο, ο τεχνικός των βυσσινί προετοιμάζει τα πλάνα του για το επόμενο ματς, που περιλαμβάνει νέα επίσκεψη στην Λεωφόρο, αυτή τη φορά για την Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Ηλία Φυντάνη επικεντρώνονται στο κέντρο της άμυνας, καθώς για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι Γιοβάνοβιτς(σ.σ. τραυματίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα μείνει έναν μήνα εκτός) και Γκιόλιας. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι το για τη θέση του στόπερ απομένουν οι Φάρκας και Ζίζιτς.

Την ίδια ώρα, ερωτηματικό για το ματς με τον Παναθηναϊκό αποτελεί η συμμετοχή του Τάσου Λαγού, που αν τελικά τα καταφέρει θα κοντραριστεί για πρώτη φορά εμ την πρώην ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x