Stoiximan Super League

Απρόοπτο με Τσόρι στον Ολυμπιακό, μέσα ο Ομάρ

Ξαφνικός… πονοκέφαλος για τον Πάουλο Μπέντο, που είδε τον Τσόρι Ντομίνγκες να νιώθει σφίξιμο στο αριστερό γαστροκνήμιο και να αποχωρεί από την προπόνηση - Προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ο Ελαμπντελαουί.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα, «πονοκεφαλιάζει» τον Πάουλο Μπέντο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τον Τσόρι Ντομίνγκες να μην καταφέρει να βγάζει το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στο αριστερό γαστροκνήμιο (σσ. στη γάμπα).

Το πρόβλημα του Αργεντινού μαέστρου τον καθιστά αμφίβολο για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με τη Βέροια, ωστόσο, στην αυριανή προπόνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν θα καταφέρει να δώσει το παρόν στην έναρξη της Super League.

Παράλληλα, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του για πρώτη φορά μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και δείχνει έτοιμος να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού (πιθανότατα από την επόμενη αγωνιστική). Όλη την προπόνηση έβγαλε και ο Δημήτρης Σιόβας.

Αναφορικά με το σχήμα που αναμένεται να κατεβάσει ο Πάουλο Μπέντο για το ματς με τη Βέροια δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει κάνει ακόμη τις δοκιμές του, καθώς λείπουν ακόμη ορισμένοι διεθνείς, οι οποίοι θα ενσωματωθούν αύριο (08/09).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x