Stoiximan Super League

Απρόοπτο με Χουλτ στον Παναθηναϊκό, με 24 παίκτες η αποστολή για Περιστέρι

Από 24 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκό για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο και εκτός αυτής έμειναν τόσο οι Γουακάσο, Σάμπα και ο Χουλτ που υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.

Ένα πολύ σημαντικό απρόοπτο προέκυψε στον Παναθηναϊκό μια μέρα πριν από την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Χουλτ που υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.

Εκτός έχουν μείνει επίσης οι Γουακάσο και Σάμπα με τον πρώτο να υποβάλλεται σε θεραπεία και τον δεύτερο να ακολουθεί και ατομικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, σε αποστολή επιστρέφει ο Λεντέσμα μετά το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ μέσα είναι και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που φαίνεται να έχει ρόλο στο ρόστερ του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, το πιθανότερο σχήμα θα το στελεχώνουν οι: Βλαχοδήμος, δεξιά ο Κουλιμπαλί, αριστερά ο Χουχούμης και οι Μολέδο-Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας. Ζέκα, Λουντ θα βρίσκονται στη μεσαίας γραμμή και πίσω από τον Μπεργκ, θα βρίσκονται οι Βιγιαφάνιες, Εμποκού και Ιμπάρμπο.

Αναλυτικά η 24μελής αποστολή του Παναθηναϊκού:

Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x