Κύπελλο Ελλάδας

Απρόοπτο στον Παναθηναϊκό!

Νοκ-άουτ για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο τέθηκε τελευταία στιγμή ο Πέτριτς. Στη διάθεση Στραματσόνι Μπεργκ και Τελάντερ, ποιες οι απουσίες για τον Ιταλό κόουτς.

Με απρόοπτο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό «τελικό» με τον Ατρόμητο στον Περιστέρι (κι ενώ οι πράσινοι ζητούν να ανοίξει το πέταλο των φιλοξενούμενων, διαφορετικά να αναβληθεί ο αγώνας)!

Ο Μλάντεν Πέτριτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, δεν προπονήθηκε και μοιραία δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια του τριφυλλιού να πάρει την πρόκριση μετά το 0-0 της Λεωφόρου.

Αντιθέτως «μέσα» είναι ο Τελάντερ που έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι, διεκδικώντας ενδεχομένως και μια θέση στο κέντρο της άμυνας μαζί με έναν εκ των Ταυλαρίδη-Μολέδο.

Κανονικά θα αγωνιστεί ο Μπεργκ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους «εκλεκτούς». Υπενθυμίζεται πως έξω είναι οι τιμωρημένοι Ζέκα-Κουτρουμπής οι τραυματίες Εβαντζελίστα, Μαμούτε, Μπουμάλ, Σάντσεθ και ο ανέτοιμος Λέτο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Νάνο, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Αμπέντ, Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Στάικος και Ευαγγέλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x