Stoiximan Super League

Άψογη η διαιτησία στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Βαρούχα

Χωρίς διαιτητικά λάθη ολοκληρώθηκε το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή KICK OFF του ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ουδέν διαιτητικό σφάλμα υπήρξε στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στο KICK OFF του ΣΚΑΪ.

Ο καθηγητής διαιτησίας επιβεβαίωσε πως οι αποφάσεις του Στυλιαρά και των βοηθών του ήταν 100% σωστές.

Για την κάρτα του Σάκχοφ στο 2’ –για την οποία έκανε παράπονα ο Βλάνταν Ίβιτς- ο κ. Βαρούχας τόνισε πως «Είτε πρώτο, είτε τελευταίο λεπτό, για μένα είναι το ίδιο. Ο Σάκχοφ γλιτώνει την κόκκινη κάρτα γιατί πηγαίνει χαμηλά στα πόδια του Κλωναρίδη. Αν ήταν πιο ψηλά, θα ήταν κόκκινη. Σωστή η υπόδειξη Στυλιαρά για την κίτρινη, δεν υπάρχει αμφιβολία για το αν έπρεπε να δεχθεί κάρτα ο παίκτης του ΠΑΟΚ».

Παράλληλα, σχολίασε πως ορθώς ο επόπτης Πετρόπουλος άφησε να συνεχιστεί το παιχνίδι πριν το 2-0 και το 3-0 για τον «δικέφαλο του βορρά», αφού οι παίκτες του καλύπτονταν από την άμυνα του τριφυλλιού.

Μάλιστα σχετικά με τη φάση του δεύτερου γκολ, όπου οι Θεσσαλονικείς εκτέλεσαν γρήγορα το φάουλ κοντά στο κέντρο κι έπιασαν στον... ύπνο την πράσινη άμυνα, ανέφερε ότι: «Δεν υπήρχε δέσμευση από τον διαιτητή για να μην χτυπηθεί γρήγορα το φάουλ. Ο Ζέκα έκανε το λάθος κι έκανε... δώρο γρήγορα την μπάλα στον αντίπαλό του. Σωστό το παίξιμο από πλευράς ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x