Stoiximan Super League

Απτόητος και… Ατρόμητος σε ματσάρα στο Περιστέρι!

Χορταστικό παιχνίδι στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να επικρατεί 3-2 του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και να διευρύνει το αήττητο σερί του στο φετινό πρωτάθλημα (6-1-0)!

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του ο Ατρόμητος, ο οποίος νίκησε 3-2 εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και παραμένει συγκάτοικος του ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Κουλούρη, που σημείωσε δύο τέρματα (42’, 88’) για να φτάσει τα 6 συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, και τον Μέγιερι, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις, οι Περιστεριώτες διεύρυναν το αήττητο σερί τους (6-1-0) και στέλνουν μήνυμα… τίτλου!

Από την άλλη πλευρά, οι Αρκάδες αποδείχθηκαν πάλι αφελείς, καθώς έχασαν ένα ακόμα παιχνίδι με γκολ στο τέλος και παραμένουν κολλημένοι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με μόλις 4 βαθμούς (1-1-5), αν και έχουν ως ελαφρυντικό το δύσκολο πρόγραμμά τους.

inner

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν διάθεση να παίξουν επιθετικά, με το ρυθμό του αγώνα να είναι πολύ καλός από τα πρώτα λεπτά. Εντούτοις, καμία εκ των δύο δεν βρήκε «καθαρή» ευκαιρία. Μέχρι το 19’…

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ατρόμητος είχε την πρώτη σημαντική στιγμή του αγώνα, με τον Βασιλακάκη να πλασάρει με το αριστερό μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Αθανασιάδης εκτινάχθηκε στη γωνία του και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 29’ σπατάλησαν μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία, με τον Ουγκράι να βρίσκεται μόνος του στην περιοχή απέναντι από το αντίπαλο γκολκίπερ μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και πάσα του Κουλούρη, ωστόσο δεν πλάσαρε σωστά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε μία ακόμα κλασική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Βασιλακάκη να κάνει την προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι κι ενώ ο Αθανασιάδης ήταν εκτός εστίας αφού έκανε τραγική έξοδο.

Στο 34’ ο Αστέρας «απάντησε» στις ευκαιρίες, με τον Τριανταφυλλόπουλο να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή (πιθανότατα από θέση οφσάιντ), ωστόσο η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 41’ η υπεροχή της ομάδας του Κάναντι ευοδώθηκε, με τον Κουλούρη να κερδίζει πέναλτι από τον Αθανασιάδη κι ενώ ένα λεπτό αργότερα οι Περιστεριώτες διαμαρτυρήθηκαν πάλι για πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Μπρούνο από τον Βαλιέντε.

inner

Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο 22χρονος στράικερ του Ατρομήτου, για να ανοίξει το σκορ και να σημειώσει το 5ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Στα εναπομείναντα λεπτά του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τους Περιστεριώτες να προηγούνται 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ίσως ήταν και το καλύτερο στη φετινή Σούπερ Λίγκα με πλούσιο θέαμα, τέσσερα γκολ και πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Εξηγούμαστε… Στο 50’ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-0, ωστόσο ο Πασαλίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή του τέρματος μετά από σέντρα του Ουγκράι κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα του Αθανασιάδη.

Στο 57’ ο Αστέρας ισοφάρισε με καταπληκτικό σουτ του Βαλιέντε έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στο «παραθυράκι» του Μέγιερι. Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα που δέχθηκε φέτος ο Ατρόμητος στο Περιστέρι, ενώ παραβιάστηκε η εστία του για πρώτη φορά μετά από 555 λεπτά!

inner

Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Περιστεριώτες απάντησαν, με τον Μουνάφο να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του καθώς «κρέμασε» τον Αθανασιάδη με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη.

Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και κυνήγησαν την ισοφάριση: στο 63’ ο Μανιάς βγήκε μόνος του με τον Μέγιερι, αλλά ο Ούγγρος πορτιέρε έδιωξε, ενώ αμέσως μετά ο επιθετικός του Αστέρα πήρε την εκδίκησή του καθώς με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή «τίναξε» τα δίχτυα σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ.

inner

Κάπου εκεί έπεσε ελαφρώς ο ξέφρενος ρυθμός του αγώνα. Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως μας επιφύλασσε μια αναμέτρηση με άγρια ομορφιά. Κι αυτό διότι οι δύο ομάδες κυνήγησαν το 3ο γκολ τους.

Στο 80’, ο Μέγιερι νίκησε πάλι τον Μανιά σε τετ-α-τετ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο νεοεισελθών Κωτσόπουλος έκανε την προβολή μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Και κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στη φάση που έκρινε το νικητή, με τον Ατρόμητο να είναι ο… τυχερός της «ρώσικης ρουλέτας», αφού στο 88’ ο Κουλούρης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έγραψε το 3-2, με τον σκόρερ να ματώνει κιόλας έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε. Στην αρχή της φάσης ο Ούμπιδες είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να μην μπορούν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους, με συνέπεια να τιμωρηθούν.

inner

Η ματσάρα στο Περιστέρι είχε μια τελευταία συγκίνηση στο φινάλε της, με τον Μουνάφο να αστοχεί στο 90’ με γύρισμα από το ύψος της μικρής περιοχής κι ενώ ήταν αμαρκάριστος. Στο 92’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάντσον, ωστόσο άντεξαν και έφτασαν στην 6η νίκη τους (3-2) στο φετινό πρωτάθλημα, ενόσω παραμένουν αήττητοι (6-1-0).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι - Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης -Μπούσουλατζιτς, Μάντσον – Ουγκράι (81’ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης (64’ Μούγιακιτς), Μπρούνο (81’ Ούμπιδες) - Κουλούρης

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης - Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρτίνεθ – Βαλιέντε (68’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο - Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (46’ Φερνάντεθ) – Μανιάς (87’ Μπελόκ)

Το live του αγώνα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x