Stoiximan Super League

Αραβίδης: «Δεν είναι αυτό το ταβάνι μας»

Τα όνειρα του Χρήστου Αραβίδη για την ΑΕΚ δεν σταματάνε σε μια νίκη επί του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα λεγόμενα του μετά το ματς.

Ο Χρήστος Αραβίδης εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με 1-0, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια, σε δηλώσεις που έκανε στη Nova λίγο μετά το ματς. Κλειδί το γεγονός ότι δεν δέχθηκε γκολ η ομάδα του στο πρώτο μέρος, όπως ανέφερε.

Αναλυτικά:

-το ματς: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ντέρμπι, είναι ειδικών συνθηκών και πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω. Τρέξαμε πολύ ώστε να κλείσουμε χώρους. Κλειδί είναι το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο μέρος. Αν και δεν απειλήσαμε πολύ. Το πλάνο είναι να μην δεχόμαστε γκολ, αλλά πρέπει στο γήπεδο μας να παίζουμε επιθετικά, να έχουμε την κατοχή της μπάλας».

-την εικόνα της ομάδας του μετά το γκολ: «Αλλάζει σίγουρα η ψυχολογία, υπάρχει και ώθηση από τον κόσμο. Θεωρώ ότι ο προπονητής κινήθηκε γρήγορα μετά την αποβολή, βάζοντας κι άλλο επιθετικό».

-τα όσα είπαν στην ανάπαυλα: «Στο ημίχρονο είπαμε ότι θα πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι επιθετικά, διότι αμυντικά δεν κινδυνέψαμε πολύ. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και καλύτερη εμφάνιση, δεν κάναμε και την καλύτερη μας εμφάνιση».

-την απόδοση του: «Δεν είναι αυτοσκοπός να κερδίσω κάποια κόκκινη, αλλά και εγώ μελετάω τον αντίπαλο. Βγήκα γρήγορα στην επίθεση και θα μπορούσα να απειλήσω. Με τους αντιπάλους που είχα σήμερα, είχα πλεονέκτημα όταν ήταν η μπάλα χαμηλά. Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου, διότι δεν αφήσω κάποια φάση να περάσει. Σήμερα δεν είχα πολλές ευκαιρίες να σκοράρω και αφού πήραμε τη νίκη είμαι ευχαριστημένος».

-τις προσδοκίες που δημιουργούνται μετά τη νίκη: «Δεν θέλω αυτό το ταξίδι να τελειώσει έτσι. Τα δύσκολα συνεχίζονται, διότι δημιουργούνται προσδοκίες. Δεν είναι αυτό το ταβάνι μας όμως. Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο παίκτη, αλλά θέλω να έρχονται παίκτες και να βελτιώνομαι και εγώ. Σίγουρα αυτή η κουβέντα μου κάνει καλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x