Stoiximan Super League

Αραβίδης: «Να δημιουργήσουμε την ομάδα που ονειρευόμαστε»

Στην σκληρή δουλειά που έχουν μπροστά τους άπαντες στην ΑΕΚ στάθηκε ο Χρήστος Αραβίδης. Πάνω από τον επιθετικό της «Ένωσης» το καλό πρόσωπο της ομάδας, από την προσωπική επιτυχία.

Στους μεγάλους στόχους που καλείται να πετύχει η ΑΕΚ έπειτα από την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα αναφέρθηκε ο Χρήστος Αραβίδης. Ο επιθετικός της «Ένωσης», μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στα Σπάτα, τόνισε πως πλέον χρειάζεται σκληρή δουλειά ώστε να δημιουργηθεί η ομάδα που ονειρεύονται οι οπαδοί της.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως για τον ίδιο προέχει η καλή εικόνα, παρά οι προσωπικές διακρίσεις.

Αναλυτικά:

«Ξεκινάμε χαρούμενοι τη σεζόν. Ξεκουραστήκαμε αρκετά. Τώρα πλέον έχουμε μεγαλύτερους στόχους. Κάθε χρόνο πρέπει να πηγαίνουμε ψηλότερα και να κοιτάμε πάντα την κορυφή. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε μία ομάδα που την ονειρευόμαστε χρόνια. Βέβαια μέσα στο γήπεδο θα φανούν όλα και εκεί να περάσουμε τα στοιχεία που δουλεύουμε και προσπαθεί να μας περάσει ο προπονητής».

Για την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα: «Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα η Α’ Εθνική, έχω παραστάσεις. Φυσικά και θέλω να είμαι καλός και να βοηθήσω την ομάδα αλλά το παν είναι να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν θέλει να βγει πρώτος σκόρερ: «Αριθμητικό στόχο δεν θέλω να βάλω για μένα, θα ήθελα να βάλω περισσότερα γκολ από ό,τι πέρσι αλλά το βασικό είναι να κάνει σταθερά βήματα προόδου η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x