Κύπελλο Ελλάδας

Αραούχο: «Νιώθω άνετα, του χρόνου ακόμη καλύτερος»

Ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε ευτυχής στην ΑΕΚ και επανέλαβε την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα και του χρόνου.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τον Πλατανιά (3-0), όπως ψηφίστηκε από τα ΜΜΕ, ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε πως νιώθει όλο και καλύτερα στην ΑΕΚ εκφράζοντας για πολλοστή φορά την επιθυμία να μείνει και του χρόνου.

«Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι στον Πλατανιά θα ήταν περίπλοκο. Μας ευνόησε η φάση του πέναλτι είμαστε ευτυχισμένοι και το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εμάς. Μακάρι να μπορέσω να παίρνω σε κάθε παιχνίδι τη νίκη, να παίρνω τρόπαια και την επόμενη χρονιά να βοηθήσω περισσότερο», τόνισε ο Αργεντινός φορ αρχικά.

Για τη δική του παρουσία είπε: «Αισθάνομαι πολύ καλά και νιώθω πάρα πολύ καλά ώστε να βοηθήσω ακόμα περισσότερο και τη νέα σεζόν. Είναι και ο κόσμος που βοηθάει αλλά και όλοι στην ομάδα πούμε κάνουν να νιώθω άνετα στην ΑΕΚ».

Σχετικά με τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι τόνισε: «Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι για Τσιγκρίνσκι. Ελπίζω να είναι καλά και να μας βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια. Τόσο ο προπονητής όσο και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να παίζουμε και να κερδίζουμε και σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x