Κύπελλο Ελλάδας

Αραούχο: «Οφείλουμε πολλά στον Χιμένεθ»

Ένα τεράστιο μερίδιο για τις επιτυχίες της ΑΕΚ ανήκει στον Μανόλο Χιμένεθ, όπως είπε ο Σέρχιο Αραούχο μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

Στον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και στους συμπαίκτες του και τον κόσμο της ΑΕΚ υποκλίθηκε ο Σέρχιο Αραούχο μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

«Οφείλουμε πολλά στον κόουτς. Είναι 13 μήνες στην ομάδα, απαιτεί να είμαστε σε ανταγωνιστικό επίπεδο, ενώ οφείλω να συγχαρώ και τους συμπαίκτες μου για τη συνολική προσπάθεια», τόνισε ο Αργεντινός φορ.

Όσο για το γκολ που πέτυχε και τον έξαλλο πανηγυρισμό του; «Κάθε γκολ είναι ξεχωριστή χαρά και ιστορία. Ήθελα να το μοιραστώ με τον κόσμο γιατί μας βοηθά πολύ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στις επόμενες υποχρεώσεις μας, γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο ματς στο πρωτάθλημα».

Για το πώς διαχειρίστηκε η ΑΕΚ τα συνεχή ματς με τον Ολυμπιακό, είπε: «Ο προπονητής διαχειρίζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο κάθε ματς, ώστε να έχουμε την ίδια όρεξη και το ίδιο πάθος. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι αν δίνουμε το καλύτερο για το λαό της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x