Euro 2016

Άρεσε η... διαφορετική Ισπανία (video)

Με πολύ νέο αίμα και χωρίς αρκετούς «βασικούς», η Ισπανία επικράτησε 3-1 της Βοσνίας σε φιλικό ενόψει Euro. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Σπάχιτς που αποβλήθηκε για αντιαθλητικά χτυπήματα εκτός φάσης!

Ορεξάτη έδειξε η αλλαγμένη Ισπανία σε φιλικό προετοιμασίας για το Euro που πλησιάζει.

Χωρίς να έχουν ενσωματωθεί οι παίκτες της Ρεάλ και με αρκετούς της Μπαρτσελόνα να μην αγωνίζονται, οι πρωταθλητές Ευρώπης έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, με το... νέο αίμα της ομάδας να μπαίνει μπαμ-μπαμ στο κλίμα.

Στο 11' και στο 18' ο επιθετικός της Θέλτα, Νολίτο βρήκε δις δίχτυα και έδωσε ισχυρό προβάδισμα στους φούριας ρόχας. Ο Σπάχιτς μείωσε στο 29', ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα, όταν σε μια μίνι σύρραξη, άρχισε τα αντιαθλητικά χτυπήματα (σε φιλικό μάλιστα!) και αποβλήθηκε.




Στις καθυστερήσεις, ήρθε ο Πέδρο να διαμορφώσει το τελικό 3-1 για την Ισπανία του Ντελ Μπόσκε, που θέλει στα γήπεδα της Γαλλίας να υπερασπιστεί το στέμμα της.

Ισπανία: Ασέχνο, Αθπιλικουέτα, Σαν Χοσέ, Μπάρτρα, Μπεγερίν, Φάμπρεγας, Σίλβα, Σοριάνο, Μάρκο Ασένσιο, Αντούριθ, Νολίτο. Έπαιξαν και οι: Πέδρο, Ντένις Σουάρες, Ογιαρθάμπαλ, Ινιάκι Γουίλιαμς, Γιορέντε, Φορνάλς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x