Stoiximan Super League

Άρεσε και… επανακυκλοφορεί η ΑΕΚ

Ένα ακόμα δείγμα της δουλειάς που έχει κάνει -το οποίο ελπίζεται ότι θα είναι εξίσου ή και πιο ενθαρρυντικό από το πρώτο- δίνει η ΑΕΚ. Μετά την καλή εμφάνιση με την Καρπάτι, αντιμετωπίζει την Κορόνα.

Η πρώτη γεύση ήταν… νόστιμη. Το δείγμα απέναντι σε έναν αντίπαλο έτοιμο να ξεκινήσει το πρωτάθλημά του ήταν ενθαρρυντικό.

Και πριν περάσουν 24 ώρες, η ΑΕΚ θα κληθεί να επιβεβαιώσει εκ νέου την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον Μανόλο Χιμένεθ στην Πολωνία.

Μετά την καλή εμφάνιση απέναντι στην Καρπάτι, όπου μονάχα λόγω αστοχίας έμεινε το 1-1, η «Ένωση» δίνει δεύτερο απανωτό τεστ στο Κίελτσε, αντιμετωπίζοντας την τοπική Κορόνα (19:00, NovaSports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Παίζοντας σε μια κανονική έδρα με κόσμο και απέναντι σε έναν επίσης έτοιμο αντίπαλο (που ξεκινά τις υποχρεώσεις του στις 17 Ιουλίου), οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν νέα ευκαιρία για συμπεράσματα στον προπονητή και τον κόσμο τους.

Σε ένα παιχνίδι όπου θα μοιραστεί και πάλι ο χρόνος συμμετοχής (άλλωστε και χθες δεν υπήρξε κανένας πλην του Μπάρκα που να έπαιξε πάνω από 45’), ενώ αναμένεται να αγωνιστεί παραπάνω ο Τσόσιτς (εξαιτίας του τραυματισμού του Βράνιες) και να πάρει ευκαιρία και ο Αλμέιδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x