Stoiximan Super League

Αρέσει (και) ο Γκερέρο στον Λυμπερόπουλο

Εκτός από τον Ερίκ Μοράν, ο Νίκος Λυμπερόπουλος φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του επιθετικού της Λεγανές, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο Ερίκ Μοράν παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος είναι τραυματίας και στην ΑΕΚ θέλουν να καλύψουν το συγκεκριμένο κενό στη μεσαία γραμμή.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Λυμπερόπουλος – όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ» - έχει ξεχωρίσει την περίπτωση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή της Λεγανές. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Πρόκειται για Ισπανό επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη ισπανική ομάδα από τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο Γκερέρο είναι γεννημένος στις 12 Ιουλίου 1990 και φέτος έχει πετύχει 1 γκολ σε 6 συμμετοχές, αλλά θεωρείται αμφίβολη η συνέχιση της συνεργασίας του με τον ισπανικό σύλλογο.

Το στιλ του 27χρονου άσου έχει πολλές ομοιότητες με εκείνο του Σέρχιο Αραούχο και ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωση» βλέπει τον Ισπανό φορ ως εναλλακτική λύση του «Τσίνο», αν εκείνος αποχωρήσει πρόωρα από την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x