Stoiximan Super League

Αρέσει ο Απόλλων, θέλει δουλειά ο Πανιώνιος

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη σε φιλική αναμέτρηση, πραγματοποιώντας ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση. Θέλουν δουλειά οι «κυανέρυθροι».

Ακόμη μία νίκη κόντρα σε μια ακόμη ομάδα της Super League πήρε ο Απόλλων Σμύρνης. Μετά τη Βέροια, η Ελαφρά Ταξιαρχία κέρδισε 2-1 και τον Πανιώνιο μέσα στη Νέα Σμύρνη, παίζοντας ξανά κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σε αντίθεση με τους «κυανέρυθρους» που έδειξαν ότι θέλουν ακόμη πολύ δουλειά.

Ο Απόλλων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6’ άνοιξε το σκορ. Ο Ρομάνο -που ήταν και ο πρωταγωνιστής του ματς- έβγαλε με ωραία κάθετη τον Σιατραβάνη απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο και ο άσσος των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Πανιωνίου ανέβηκαν μετά το γκολ, απείλησαν με τους Ανσαριφάρντ, Μασούντ και Μασούρα να μην μπορούν να σκοράρουν και τον Ρομάνο στο 33’ να κάνει το 2-0 μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη, οι αρκετές αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν τον ρυθμό. Οι «κυανέρυθροι» στο 56’ είχαν την ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι αλλά ο Μπεν δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, ωστόσο στο 70’ ο Ανσαριφάρντ που πέρασε και τον Γεωργακόπουλο σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Πανιώνιος (α’ μέρος): Θεοδωρόπουλος, Β. Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Μπεν, Μασούντ, Ανσαριφάρντ.

Έπαιξαν και οι: Ολαϊτάν, Αντωνιάδης, Αργυρόπουλος, Κρητικός, Καθάριος, Πατσατζόγλου, Πινιώτης, Γκοατά.

Απόλλων (α’ μέρος): Χιώτης, Βαλεριάνος, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κονέ, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Κάσσος, Περογαμβράκης.

Έπαιξαν και οι: Γεωργακόπουλος, Ρουμπουλάκου, Αλιατίδης, Τσιάρας, Τρίγκας, Καλλέργης, Γκούφας, Στεργίδης, Αλμπάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x