Stoiximan Super League

Αρέσει ο Καρέλης

Μπορεί η Βέρντερ να μην τον είδε αγωνιζόμενο με την Εθνική απέναντι στην Ουγγαρία, ωστόσο το ενδιαφέρον αυτής κι άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι δεδομένο για τον Νίκο Καρέλη.

Δεν είναι κάτι «φρέσκο». Εδώ και μήνες αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νίκο Καρέλη. Απλώς σιγά-σιγά κι όσο έρχεται το καλοκαίρι, όλο και φουντώνει εκ νέου η «ζήτηση» του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Η Βέρντερ είχε στείλει άνθρωπό της στην Ουγγαρία για να τον δει αγωνιζόμενο με την Εθνική ομάδα, ωστόσο… απέτυχε, καθώς ο άσος του Παναθηναϊκού δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Όπως είναι φυσικό μέσα στους επόμενους μήνες ο γερμανικός σύλλογος –αλλά και άλλοι απ’ την χώρα- θα τσεκάρει ακόμα πιο… έντονα τον παίκτη, που είναι πολύ πιθανό να φέρει πρόταση στο τριφύλλι το καλοκαίρι.

Άλλωστε, κάτι τέτοιο ήταν πολύ κοντά να συμβεί και πριν λίγους μήνες, όταν η Τορίνο είχε εκδηλώσει «ανοιχτά» ενδιαφέρον, δίχως όμως να προχωρήσει σε κάτι επίσημο. Ο Καρέλης αποτελεί ένα απ’ τα πιο hot ονόματα των πράσινων και σίγουρα το καλοκαίρι θα 'ναι «καυτό» γι' αυτόν κι ενώ ήδη ο Παναθηναϊκός έχει φροντίσει να τον «δέσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x