Ισπανία

Αρέσει στην «Μπάρτσα» ο Λακαζέτ

Κίνηση για τον Αλεξάντρ Λακαζέτ εν όψει καλοκαιριού σχεδιάζει η Μπαρτσελόνα, με τη Λιόν να περιμένει επίσημη πρόταση από τους Ισπανούς.

Η Μπαρτσελόνα έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Αλεξάντρ Λακαζέτ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe».

Στον καταλανικό σύλλογο εκτιμούν ότι ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κόπωση της επιθετικής τριάδας. Συγκεκριμένα, οι Σουάρες, Νεϊμάρ και Μέσι μέσα στη χρονιά έχουν ξεκουραστεί ελάχιστα λεπτά, με αποτέλεσμα όσο η σεζόν φτάνει προς το τέλος τα πόδια των ποδοσφαιριστών να βαραίνουν.

Από τη νέα χρονιά η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» θέλουν η ομάδα να διαθέτει ποδοσφαιριστές που να μπορούν να ξεκουράζουν τα αστέρια του συλλόγου, χωρίς να είναι εμφανής η απουσία τους.

Επίσης, το όνομα του επιθετικού της Λιόν βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογική λίστα των πρωταθλητών Ισπανίας και θεωρούν ότι ο διεθνής άσος είναι ο κατάλληλος για να πλαισιώσει τους «MSN».

Στη διεκδίκηση για τον 24χρονο φορ έχουν μπει και ομάδες όπως οι Γουέστ Χαμ, Τότεναμ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Λιόν είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο να πουλήσει αυτό το καλοκαίρι τον ποδοσφαιριστή της, εάν βέβαια έρθει κάποια δελεαστική πρόταση.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x