Γερμανία

Θετική η πλευρά του Ντάνι Όλμο για Μπάγερν

Το εγκώμιο της Μπάγερν έπλεξε ο ατζέντης του Ντάνι Όλμο σε δηλώσεις του, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο πελάτης του την καριέρα του στη Βαυαρία.

Παρότι δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Ντάνι Όλμο, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή φρόντισε μέσα από δηλώσεις του να πυροδοτήσει το κλίμα και να βάλει τη βαυαρική ομάδα για τα καλά στο κόλπο της απόκτησής του.

«Το μοναδικό που έχει να κάνει η Μπάγερν είναι να σηκώσει το τηλέφωνο και να επικοινωνήσει μαζί μας. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στον πλανήτη που να μη θέλει να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο κλαμπ. Εάν υπάρξει ενδιαφέρον, θεωρώ ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να δώσει τα χρήματα της μεταγραφής στη Ντιναμό και να καλύψει το μισθό του πελάτη μου», είπε μεταξύ άλλων ο Άντι Μπάρα.

Στα υπέρ της Μπάγερν, σε περίπτωση που εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 21χρονου Ισπανού, είναι η παρουσία του Νίκο Κόβατς, ο οποίος ενδέχεται να παίξει κομβικό ρόλο και να πείσει την ομάδα της χώρας του να παραχωρήσει τον Όλμο στο γερμανικό σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί πρόσφατα στο μεταγραφικό στόχαστρο σπουδαίων συλλόγων, μεταξύ αυτών της Μπαρτσελόνα, της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ντάνι Όλμο αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την οποία έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Κροατίας, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία Κ-21.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x