Stoiximan Super League

Αρέσει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννου, αλλά…

Καμία ουσιαστική εξέλιξη για τον Απόστολο Γιάννου δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης αρέσει στον Ουζουνίδη και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους «πράσινους», αλλά δεν έχει μείνει ελεύθερος.

Στάση αναμονής εξακολουθεί να τηρεί ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση του Απόστολου Γιάννου.

Είναι γνωστό ότι ο Έλληνας επιθετικός αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος είναι το νούμερο 1 στο «τριφύλλι» μετά την αποχώρηση Λυμπερόπουλου και χαράζει τη μεταγραφική στρατηγική της ομάδας.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννου δεν αποτελεί τη βασική επιλογή των «πράσινων» για αντικατάσταση του Μάρκους Μπεργκ, αλλά θεωρείται μια επιπλέον λύση για την επίθεση.

Όπως και να ‘χει, πάντως, το θέμα της απόκτησής του παραμένει ακόμα δύσκολο για τον Παναθηναϊκό. Διότι είναι όντως αλήθεια ότι ο παίκτης θέλει να γυρίσει και ότι τα χρήματα δεν αποτελούν πλέον προτεραιότητα στην επόμενη επιλογή για την καριέρα του.

Παρόλο όμως που οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συνεννόηση με την πλευρά του για τις κινήσεις που κάνει ώστε μείνει ελεύθερος από την Γκουανγκζού, η «χρυσή τομή» δεν έχει βρεθεί ακόμα με τον κινεζικό σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x