Stoiximan Super League

Αρέσει στους Τούρκους ο Φορτούνης, αλλά…

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Κώστα Φορτούνη, όμως πολλά θα κριθούν από τις διαθέσεις του Ολυμπιακού και φυσικά του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Άλλο ένα δημοσίευμα, αυτή τη φορά της Fotomac, υποστηρίζει ότι η Μπεσίκτας αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως οι Τούρκοι δεν έχουν κάνει το επόμενο βήμα, αλλά είναι δεδομένο το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή μεσοεπιθετικό από τα Τρίκαλα.

Οι «μαυραετοί» είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν από κοντά τον 25χρονο άσο στους μεταξύ τους αγώνες με τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως τότε ο παίκτης δεν είχε πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Οι Τούρκοι, όμως, τον ξέρουν πολύ καλά και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να καταθέσουν όντως πρόταση για την απόκτησή του. Πολλά θα κριθούν, σε κάθε περίπτωση, από τις διαθέσεις του Ολυμπιακού και του Φορτούνη, ο οποίος παρουσιάζεται επιφυλακτικός σε ό,τι έχει να κάνει με ενδεχόμενη μεταγραφή του στο εξωτερικό.

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την κακή εμπειρία του στη Γερμανία, όπου δεν ήταν βασικός στη δεύτερη κατηγορία με την Καϊζερσλάουτερν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x