Γ' Εθνική

Άρης μέχρι… τέλους!

Μπορεί να μην κρατάει τύχη στα χέρια του, όμως παραμένει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Ο Άρης πέρασε από την Αλεξανδρούπολη (1-0 τον Εθνικό) και διατηρήθηκε στο -1 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

«Γαντζωμένος» πάνω στον Πανσερραϊκό έμεινε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» με χρυσό σκόρερ τον Ν’Λουντούλου πέρασαν από την έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (1-0) και παρέμειναν στο -1 από την κορυφή, δύο στροφές πριν το φινάλε στον Α’ όμιλο της Γ’Εθνικής.

Υπενθυμίζεται, πως οι Σερραίοι πήραν στα χαρτιά το ματς με την Καστοριά.

Καλή γενικά ήταν η εικόνα της ομάδας του Καλαϊτζίδη στο πρώτο 45λεπτο. Η επιμονή των φιλοξενούμενων, που ανέβασαν την απόδοσή τους μετά την συμπλήρωση 20λεπτών, έφερε καρπούς πριν το φινάλε του ημιχρόνου με τον Ν’Λουντούλου να ανοίγει το σκορ (40’), έπειτα από ασίστ του Καπνίδη.

Εξίσου επιθετικός, όμως παράλληλα και προσεκτικός εμφανίστηκε ο Άρης στο δεύτερο 45λεπτο. Με το πέρασμα των λεπτών οι «κίτρινοι» βλέποντας ότι δεν μπορούν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους έγιναν πιο συντηρητικοί ώστε να διαφυλάξουν το προβάδισμα. Τον στόχο τους τον πέτυχαν με σχετική ευκολία, αφού δεν απειλήθηκαν από τον Εθνικό και κλείδωσαν τη νίκη που τους διατηρεί στο παιχνίδι της ανόδου.

Την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται στην Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x