Super League 2

Άρης σε… χαμηλές πτήσεις

Θέλει αρκετή δουλειά ακόμη. Ο Άρης δεν εντυπωσίασε στο εκτός έδρας φιλικό με τον νεοφώτιστο στην Football League, Απόλλωνα Λάρισας και φυσικά ήρθε το 1-1.

Έχει δρόμο ακόμη…

Ο Άρης ήρθε 1-1 σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας, που διεξήχθη έναν μήνα περίπου πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των δύο ομάδων.

Οι «κίτρινοι» δεν έδειξαν μάλιστα όση δίψα είχαν οι γηπεδούχοι και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που μπήκαν οι δύο αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ μόλις στο 7΄, όταν ο Βουτσιάς εκμεταλλεύτηκε αρχικά το λάθος του Τζανακάκη και δεν λάθεψε απέναντι από τον Καντιμοίρη. Η ισοφάρισε ήρθε στο 36’ από πλευράς Άρη, όταν ο Μπαργκάν εκτέλεσε φάουλ και ο Σόουζα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο νωρίτερα είχε χάσει καλή ευκαιρία ο Διαμαντόπουλος για τον Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, θα μπορούσαν να είχαν νικήσει, αφού ο Νέτο έπιασε δυνατό σουτ λίγο πριν το φινάλε και η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (86? Κραβαρίτης), Σάββας, Κουρτεσιώτης (82? Καμπέρης), Ανδρέου Ευ. (84? Ανδρέου Γ.), Παπαζαχαρίας, Χατζής (71? Ιβανίδης), Σουλίδης, Λαμπρόπουλος (62? Διβάνης), Σαχινίδης (75? Μίλιτς), Καρακατσάνης (65? Τσιλούλης), Βουτσιάς (56? Μαυρίας).


Άρης (Δημήτρης Σπανός):
Καντιμοίρης (46? Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος, Σόουζα (71? Τσουμάνης), Δεληζήσης, Τζανακάκης (60? Νέτο), Ιντζόγλου (46? Μαραγκός), Μουμίν, Μπαργκάν (60? Μιλούνοβιτς), Στεφάνοβιτς (71? Λώττας), Διαμαντόπουλος (46? Καπνίδης), Ντούνης (46? Πασάς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x