Super League 2

Άρης της ανατροπής, «τούμπαρε» και την Παναχαϊκή!

Μία εβδομάδα μετά την ανατροπή κόντρα στον Εργοτέλη, ο Άρης έφερε τα πάνω-κάτω και κόντρα στην Παναχαϊκή, επικρατώντας 2-1 των Πατρινών και έκανε το 5/5. Εκπληκτικός Πλατέλλας που είχε γκολ και ασίστ!

Αυτός ο Άρης δείχνει ότι μπορεί να αναδειχθεί το απόλυτο αφεντικό της Football League.

Δείχνοντας ψυχή, αφού αρνήθηκε να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από τη νίκη και ποιότητα μέχρι τέλους, κατάφερε να επιβληθεί της εξαιρετικής σε ακόμα ένα ματς Παναχαϊκής, με 2-1, πετυχαίνοντας μάλιστα τη δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή, έπειτα από τη δραματική νίκη στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές και φυσικά είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας στο -4 τον ΟΦΗ, με τη Δόξα Δράμας (που αγωνίζεται αύριο με τον Εργοτέλη) να έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει στους 2.

Από πολύ νωρίς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι για να δείξουν ότι δεν πρόκειται να αποτελέσουν τον… φτωχό συγγενή του ματς και μόλις στο 7’ ο Μωραΐτης ξεπέρασε τον Βαλεριάνο και με τελική προσπάθεια νίκησε τον Καντιμοίρη για το 0-1, παγώνοντας το «Κλ. Βικελίδης».

Μάλιστα, οι Πατρινοί παραλίγο να εκμεταλλευτούν αυτή την ψυχρολουσία με τον Στεργίδη να χάνει την ευκαιρία να κάνει το 0-2. Αυτή η ευκαιρία έβαλε στην… πρίζα τους γηπεδούχους και τελικά ο Πλατέλλας που έχει αποκτηθεί για να δίνει το κάτι παραπάνω, έκανε το πλασέ στην εκπνοή του ημιχρόνου και έκανε το 1-1 πριν από την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, ο Άρης συνέχιζε να πιέζει για να πετύχει την ολική ανατροπή επί της Παναχαϊκής, η οποία τελικά επετεύχθη και πάλι από τα πόδια του Πλατέλλα. Ο βραχύσωμος εξτρέμ έκανε τη σέντρα από φάουλ που είχε κερδηθεί έξω από την περιοχή και δεξιά και ο εντελώς αμαρκάριστος Δεληζήσης με το κεφάλι στο 76’ έκανε το 2-1, υπογράφοντας την πέμπτη νίκη της ομάδας του.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Άρης-Παναχαϊκή 2-1
(45’ Πλατέλλας, 76’ Δεληζήσης – 7’ Μωραΐτης)

Πανσερραϊκός-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0
(28’ Ρούτσης, 45’ πέν. Γκούρτσας)

ΟΦΗ-Καλλιθέα 2-1
(21’ Κουσκουνάς, 57’ Κοιλιάρας - 82' Ταλέντο)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Λάρισας 2-0
(76’ Τζέκος, 81’ Χαντζάρας)

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Κισσαμικός-Βέροια 15:00
Σπάρτη-Αχαρναϊκός 3-0 ά.α.
Δόξα Δράμας-Εργοτέλης 15:00
Παναιγιάλειος-Τρίκαλα 15:00
Αιγινιακός-Απόλλων Καλαμαριάς 15:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x