Διευκρινίσεις για τις αλλαγές που έγιναν στα μέλη της Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε ο Ηλίας Αρκούδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το μέλος της ΕΕΑ και εισηγητής της υπόθεσης υπογράμμισε ότι δεν έγινε αλλαγή του προέδρου της Επιτροπής. Έκανε γνωστό πως ο προηγούμενος πρόεδρος είχε παραιτηθεί τον Μάιο, πως ο προηγούμενος υφυπουργός αθλητισμούς δεν όρισε με αποτέλεσμα ο νέος, Λευτέρης Αυγενάκης να «αναγκάζεται να διορίσει αμέσως για να βγουν τα πιστοποιητικά».

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του...

«Ακούστηκαν ότι διορίστηκαν νέα μέλη. Ο προηγούμενος πρόεδρος παραιτήθηκε τον Μάιο και από τον Μάιο και έπειτα ο κ. Βασιλειάδης δεν διόρισε πρόεδρο. Μόλις ανέλαβε ο Αυγενάκης, αναγκάστηκε να διορίσει αμέσως για να βγουν τα πιστοποιητικά. Ο κ. Τζουλάκης, ένας καλός δικαστής, είναι εκεί από το καλοκαίρι. Δεν μπήκε χθες. Όλοι οι άλλοι πριν του καθηγητή που διορίστηκε τελευταία γιατί υπήρχε κενή θέση, είναι όσοι υπήρχαν από την εποχή Κοντονή και Βασιλειάδη. Ήταν ατυχής η δήλωση Αυγενάκη. Δεν μπορεί να κάνουν τέτοιες τοποθετήσεις και να σπιλώνουν ανθρώπους. Κανείς δεν ήθελε να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ, αλλά ο νόμος είναι νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται για όλους. Θα πρέπει οι βουλευτές να βάλουν αν θέλουν να βάλουν ένα άρθρο, ότι οι ποινές ισχύουν για όλους, εκτός από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Να το ξέρουμε και εμείς. Ο κ. Αυγενάκης είναι έξι μήνες υπουργός και δεν μας έχει φωνάξει μία φορά να συζητήσουμε το παραμικρό».