Ισπανία

Αρμπελόα: «Δεν θα πήγαινα ούτε για φαγητό με τον Πικέ»

Την αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ, Αλβάρο Αρμπελόα.

Μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του από το ποδόσφαιρο, ο Αλβάρο Αρμπελόα έδωσε νέα συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό, στην διάρκεια της οποίας κλήθηκε να σχολιάσει πρώην συναδέλφους και αντιπάλους, «αιώνιους αντιπάλους» για την ακρίβεια. Ωστόσο, ο Ισπανός δεν δίστασε να δείξει και το… κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις του με τον Ζεράρ Πικέ.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο διεθνής αμυντικός:

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όσα λέγονται αυτό το διάστημα: «Πρέπει να περιμένουμε να μιλήσει ο Κριστιάνο. Ας του δώσουμε τον χρόνο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα μιλήσει και θα πει ότι μένει στη Μαδρίτη».

Για τον Λιονέλ Μέσι: «Η διάρκεια και η συνέχεια του Μέσι είναι καλό πράγμα για την Μπαρτσελόνα. Μαζί με τον Κριστιάνο είναι οι καλύτεροι».

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο:«Θαυμάζω τον επαγγελματισμό του, τη δουλεία ρου και την νοοτροπία του. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε με τον Ζοζέ ότι είχαμε να κερδίσουμε. Επανέφερε σε εμάς το μαχητικό πνεύμα. Το να υπερασπιστώ τον Μουρίνιο δεν μου κοστίζει τίποτα θα το ξανακάνω.»

Για το αν έβαλε νωρίς τέλος στην καριέρα του: «Δεν ήθελα να παίξω στην Κίνα ή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν παίζω ποδόσφαιρο για τα λεφτά. Πρέπει να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου».

Και τέλος στην ερώτηση «φωτιά για τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές- και δη της Ρεάλ- σχετικά με τον Πικέ ο Αρμπελόα δήλωσε:

«Δεν θα πήγαινα για φαγητό με τον Πικέ»

Σχόλιο που δείχνει πως παρά το γεγονός ότι ο Αρμπελόα έχει αποχωρήσει από την Ρεάλ αλλά και το ποδοσφαίρο συνολικότερα, η κόντρα με τον Πικέ συνεχίζει να υπάρχει και μακραίνει την λίστα των μαδριλένων ποδοσφαιριστών που δεν …χαρίζουν κουβέντα στον Πικέ, φυσικά εξαιτίας της αντιπαλότητας των «μερένχες» με τους «μπλαουγκράνα»αλλά και των προκλητικών ενεργειών του τελευταίου.

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x