Euro 2016

Άρνασον: «Ποτέ δεν είπα ότι οι Άγγλοι μας είπαν... σκ@τ@»

Μετά τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ο Ισλανδός Κάρι Άρνασον τόνισε πως τα δημοσιεύματα περί έλλειψης σεβασμού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο Κάρι Άρνασον σε συνομιλία που είχε με φιλάθλους στα social media, ανέφερε πως οι Άγγλοι σεβάστηκαν πολύ την Ισλανδία και ο αποκλεισμός τους απο τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού κυπέλλου δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με κάτι τέτοιο.

Πρίν απο λίγες ημέρες στο Παρίσι, τα «λιοντάρια» γνώρισαν ένα ταπεινωτικό αποκλεισμό απο μια άσημη ομάδα όπως είναι αυτή της Ισλανδίας.

Σε μια αναμέτρηση όπου ο Ρόι Χότζον έχασε την δουλειά του, κάποιοι φαίνεται να έβαλαν λόγια στο στόμα του Άρνασον αναφέροντας πως οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Αγγλίας αντιμετώπισαν με χλεύη τους αντίστοιχους της Ισλανδίας, ωστόσο ο 34 χρονος στόπερ διέψευσε όλα αυτά τα σενάρια τονίζοντας:

«Δεν είπα ποτέ πως μας χαρακτήρισαν ως άθλια ομάδα και ομάδα σκ@τ#$α, ούτε ως ανύπαρκτους. Επίσης δεν ανέφερα πως ο Κέιν μας έβριζε. Όλα αυτά τα δήθεν λόγια που είπα είναι ψέματα. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αντιθέτως είχαν σεβασμό και όλοι τους ήρθαν να μας σφίξουν το χέρι στο τέλος».

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρνασον βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Πορτογαλία είχε χαρακτηρίσει ως looser τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επιμέλεια: Νάσος Γρυπαίος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x