Stoiximan Super League

Αρνείται να χάσει η Λαμία!

Συγκλονιστικό φινάλε στο ΔΑΚ! Με γκολ του Βουό στο 97', η Λαμία του Τεννέ πήρε 2-2 από τον Παναιτωλικό, ενώ βρέθηκε να χάνει 2-0(!) και παρέμεινε αήττητη για 8ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις!

Λαμιάρα… πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Για δεύτερη σερί αγωνιστική, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αποδείχθηκε επτάψυχη, ξεραίνοντας τον Παναιτωλικό στο 97' του συγκλονιστικού αγώνα στο ΔΑΚ, για το τελικό 2-2, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της 0-2 ως το 69'!

Ο Βουό ο «χρυσός« σκόρερ, με τους νεοφώτιστους να παραμένουν αήττητοι για 8ο σερί παιχνίδι, σε όλες τις διοργανώσεις, από τις 21 Οκτωβρίου! Μόλις την περασμένη Κυριακή, θυμίζουμε, το… είχαν κάνει ξανά στη Ριζούπολη, «κλέβοντας» την ισοπαλία από τον Απόλλωνα, και πάλι στα «χασομέρια».

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του ματς, μέσα από τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova.

Από την άλλη, ασύλληπτη «αυτοκτονία» για τα «καναρίνια», που πέτυχαν δύο εκπληκτικής ομορφιάς τέρματα, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν, τελικά, με το «διπλό» από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, παραμένοντας -ακόμα- μακριά από το όνειρο της πεντάδας…

Το ματς


Ό,τι πλάνο είχε στο μυαλό του ο Μπάμπης Τεννές, πήγε… περίπατο από νωρίς, με την ομάδα του Μάκη Χάβου να παραδίδει μαθήματα αντεπίθεσης στο ΔΑΚ! Ενώ, λοιπόν, οι γηπεδούχοι πίεζαν στο ξεκίνημα, οι Αγρινιώτες ήταν εκείνοι που κατάφεραν, την πρώτη, μόλις, φορά που πέρασαν το κέντρο, να ανοίξουν το σκορ, σε μία υποδειγματική αντεπίθεση.

inner
Ο Μαρινάκης εκμεταλλεύτηκε το τεράστιο κενό στην άμυνα της Λαμίας, έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ντίας, ολομόναχος στη μεγάλη περιοχή του Παπαδόπουλου, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Ρόσα να παίρνει το… ριμπάουντ και, με κεφαλιά, να «γράφει» το 0-1. Ακόμη καλύτερο, ωστόσο, ήταν ΚΑΙ το δεύτερο τέρμα του Παναιτωλικού…

Δύο λεπτά μετά το εξαιρετικό σουτ του από τον Βασιλαντωνόπουλο, στο 24', ο Ρόσα έβγαλε την κάθετη στον Μάζουρεκ, εκείνος «πάτησε» στον Ντίας με τακουνάκι και ο τελευταίος έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, για ένα γκολ-ποίημα, από τα καλύτερα που έχουμε δει φέτος στα ελληνικά γήπεδα.

inner
Στο 28', μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη τους, όταν ο Μάζουρεκ «χόρεψε» τους πάντες στην άμυνα της Λαμίας, σούταρε, με τον Παπαδόπουλου να λέει «όχι», με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται δίχως άλλες συγκινήσεις. Αυτές… ήρθαν όλες, μαζεμένες, στο τελευταίο 20άλεπτο του αγώνα!

Μέχρι το 69', τίποτα αξιόλογο δεν συνέβαινε στο ΔΑΚ, σε ένα κάκιστο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να κρατάει εύκολα το προβάδισμά του. Δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 70', ωστόσο, η καταπληκτική ασίστ του Καραγιάννη στον Ακόστα και το εξαιρετικό τελείωμα από τον Ισπανό για το 1-2, έβαλαν «φωτιά» στην αναμέτρηση!

Τα επόμενα λεπτά, πάντως, η Λαμία δεν μπορούσε να απειλήσει. Είχε την κατοχή, «εγκαταστάθηκε» στην περιοχή του Τσέναμο, αλλά δεν «έβγαζε» φάσεις. Ο Μάκης Χάβος, από την άλλη… γκάριζε στους παίκτες του να μην κλείνονται πίσω. Γιατί κάτι ήξερε… Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων(!), μετά από κερδισμένο κόρνερ, ο Βάντερσον σέντραρε, ο Όμο πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπλάζιτς τη δεύτερη και ο Βουό την τρίτη, για το 2-2!

inner

inner
Όλη η… Λαμία, όπως καταλαβαίνετε, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας, με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, πάντως, να φωνάζουν για τον χρόνο των καθυστερήσεων, μιας και το τέρμα μπήκε στο 97' ενώ είχαν δοθεί τέσσερα λεπτά. Λίγο νωρίτερα, ωστόσο (93'), είχαμε αψιμαχία των Μπεχαράνο και Ακόστα, με αποτέλεσμα αμφότεροι να αποβληθούν και για αυτήν, προφανώς, την καθυστέρηση, ο Νεοφυτιάδης κράτησε επιπλέον χρόνο. Μετά το γκολ της Λαμίας, μάλιστα, αποβλήθηκε και ο Παπαδόπουλος, με τον Παντελιάδη να παίζει τερματοφύλακας στα τελευταία δευτερόλεπτα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης (42' Βουό), Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι (62' Καραγιάννης), Βάντερσον, Ακόστα, Κουτρομάνος (29' Αναστασόπουλος)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μιχάι, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα (70' Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ (76' Τσοκάνης), Ρότσα, Μαρινάκης, Μόρας, Μοράρ (78' Μαρκόβσκι)

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x