Stoiximan Super League

Άρνεσεν: «Δεν θέλω άλλες μ***κιες...»

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως ήταν η τελευταία ομάδα που εργάστηκε ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος δήλωσε πως δεν ψάχνεται να δουλέψει ξανά σε κάποιον σύλλογο. Τι είπε για τον Ιβάν Σαββίδη.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στο άμεσο τουλάχιστον μέλλον σε κάποια ομάδα ως τεχνικός διευθυντής εμφανίστηκε ο Φρανκ Άρνεσεν, μιλώντας στην εβδομαδιαία έκδοση της Jyllands-Posten's.

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Πριν από ένα χρόνο θα μπορούσα να επιστρέψω στη δουλειά, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θέλω να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία. Μέχρι τώρα δεν ήξερα αν αυτό είναι καλό για μένα, αν μπορώ να ζήσω χωρίς να εργάζομαι, να έχω το ίδιο άγχος, αλλά μίλησα πολύ με τη σύζυγό του, Κέιτ, και συνειδητοποίησα ότι τελικά μπορώ να το κάνω πρώτα απ’ όλα για μένα τον ίδιο. Δεν ψάχνω για δουλειά, πραγματικά τώρα είμαι πολύ καλά», ανέφερε ο Δανός σύμβουλος.

Στη συνέχεια, ο Άρνεσεν αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως είχε διαφωνήσει αρκετές φορές με τον Ιβάν Σαββίδη και δεν ήθελε να συνεχίσει στο πόστο του υπό αυτές τις συνήθηκες:

«Θα μπορούσα να έχω μείνει, αλλά όχι. Δεν θα μπορούσα. Πολλοί παραμένουν μόνο και μόνο επειδή δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Εγώ δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά εγώ, όχι με αυτές τις συνθήκες. Πάντα έλεγα ότι "οκ, εάν δεν με θες, πες το μου και θα φύγω". Όταν ήμουν νεότερος, με έπαιρνε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να σκέφτομαι έτσι. Τώρα είμαι μεγαλύτερα. Τώρα δεν θέλω τέτοιες καταστάσεις, δεν θέλω άλλες μ***κιες...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x