Stoiximan Super League

Άρνεσεν: «Ο Σαββίδης έτρεχε τον ΠΑΟΚ αλλιώς απ’ αυτό που περίμενα»

Σε διαφορά φιλοσοφίας με τον Ιβάν Σαββίδη απέδωσε ο Φρανκ Άρνεσεν το «διαζύγιο» του με τον ΠΑΟΚ. Δείτε τι είπε σε ΜΜΕ της Δανίας για την αποχώρησή του από τον «δικέφαλο».

Η διαπίστωση ότι δεν συμπίπτουν οι απόψεις του με τον Ιβάν Σαββίδη για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας ήταν ο λόγος που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Φρανκ Άρνεσεν.

Μιλώντας στην «ΒΤ» της Δανίας, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Αν νομίζεις ότι η φιλοσοφία σου στο μάνατζμεντ μίας ομάδας απέχει τόσο πολύ από αυτή του ιδιοκτήτη, κάποιος πρέπει να φύγει. Kι αυτό έγινε».

Αφού αρνήθηκε λοιπόν να πει περισσότερα, σημειώνοντας ότι «δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τους ακριβείς λόγους. Το θέμα είναι το εσωτερικό της ομάδας», απάντησε στο πού ακριβώς διαφωνούσε με τον Σαββίδη λέγοντας:

«Ήταν γενικότερα πράγματα. Μετά από μερικούς μήνες αισθανόμουν ότι ο κ. Σαββίδης θα "έτρεχε" την ομάδα με διαφορετικό τρόπο από αυτό που περίμενα. Προσπαθήσαμε να συζητήσουμε πάνω σε αυτό για μισό χρόνο, αλλά δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε. Ήταν καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x