Ιταλία

Αρνήθηκε να περάσει αλλαγή ο Τότι!

Ένα τέταρτο πριν από το τέλος του αγώνα της Ρόμα με την Παλέρμο ο Λουτσιάνο Σπαλέτι κάλεσε από τον πάγκο τον Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος όμως προτίμησε να μην αγωνιστεί!

Νέα σύννεφα φαίνεται να δημιουργούνται στις σχέσεις του προπονητή της Ρόμα Λουτσιάνο Σπαλέτι με τον εμβληματικό αρχηγό των «τζιαλορόσι» Φραντσέσκο Τότι μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα στην χθεσινή αναμέτρηση του κλαμπ της ιταλικής πρωτεύουσας απέναντι στην Παλέρμο στη Σικελία.

Δεκαπέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των ενενήντα, ο Σπαλέτι καλεί από τον πάγκο τον «capitano» να ετοιμαστεί προκειμένου να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Το νούμερο «10» απαντά πως προτιμά να μείνει στον πάγκο, καθώς ένιωθε πόνο στη μέση, κάτι το οποίο δεν είχε αναφέρει νωρίτερα σε κανέναν.

Ο Ιταλός τεχνικός προσπάθησε να μην δώσει έκταση στο θέμα αναφέροντας στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν θα το αναλύσω διότι στο παρελθόν ότι έχω πει έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Για εμένα καθώς έκανε ζέσταμα ένιωσε μία ενόχληση στη μέση και προτίμησε να μην μπει. Αφού μου απάντησε έτσι απλά επέλεξα έναν άλλο παίκτη για αλλαγή».

Όπως μετέδωσε το ιταλικό Sky, ο Τότι είχε αναφέρει πως αισθανόταν ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της πτήσης της επιστροφής της ομάδας από τη Γαλλία και το ματς με τη Λιόν για τους«16» του Europa League. Άρα το συμβάν θεωρείται λήξαν;

Η αλήθεια πάντως είναι πως τα τέσσερα λεπτά στα αγωνίστηκε ο αρχηγός στο ντέρμπι δεν του άρεσαν καθόλου, όπως και η παραμονή στον πάγκο στα παιχνίδια που ακολούθησαν.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x