Αγγλία

Αρνήθηκε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν ο Κουτίνιο

Μπορεί για το μέλλον του Φιλίπε Κουτίνιο να υπάρχουν πολλά σενάρια, αφού το φλερτ με την Μπαρτσελόνα είναι πρόσφατο, ωστόσο η προοπτική της Παρί Σεν Ζερμέν δεν υπάρχει στο μυαλό του Βραζιλιάνου.

Η μάχη μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν στο θέμα των μεταγραφών καλά κρατεί. Μπορεί στο θέμα του Νεϊμάρ να βγήκε νικήτρια η ομάδα του Παρισιού, αλλά σε αυτό του Κουτίνιο οι «μπλαουγκράνα» είναι αυτοί που όπως φαίνεται θα χαρούν.

Όπως αναφέρει η «Sport» της Καταλονίας, οι «Παριζιάνοι» εκμεταλλευόμενοι την φιλία του Βραζιλιάνου χαφ της Λίβερπουλ με τον Νεϊμαρ, του έκαναν πρόταση για να τον κάνουν δικό τους, παρ' όλα αυτά ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αρνήθηκε, διότι θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο άσος των «κόκκινων» έχασε κάποια ματς στην αρχή της χρονιάς λόγω τραυματισμού, αλλά μετά την επιστροφή του έχει 9 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα απουσιάσει από το αυριανό ματς με την Χάντερσφιλντ.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x