Αγγλία

Αρνήθηκε τα 20 εκατομμύρια της Άρσεναλ για Λούκας η Λα Κορούνια

Αρνητική απάντηση στην Άρσεναλ για τον Λούκας Πέρεθ, παρότι αυτή πληρώνει την ρήτρα των 20 εκατομμυρίων ευρώ, έδωσε η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Δείτε τον λόγο που συνέβη αυτό!

Κι ενώ όλα έδειχναν συμφωνία ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λα Κορούνια, οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν για τον Λούκας Πέρεθ παρότι οι «κανονιέρηδες» πληρώνουν τη ρήτρα στη Ντεπορτίβο.

Όπως γράφει η «Cadena SER», η Λα Κορούνια έδωσε αρνητική απάντηση στην Άρσεναλ παρότι αυτή πληρώνει την ρήτρα των 20 εκατομμυρίων ευρώ για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Πώς γίνεται αυτό; Οι Λονδρέζοι δίνουν το παραπάνω ποσό σε δύο δόσεις, κάτι που βρίσκει κάθετους τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου, καθώς θέλουν να πάρουν ολόκληρο το ποσό με τη μία (20 εκ. ευρώ).

Ωστόσο, παρότι η Λα Κορούνια έδωσε αρνητική απάντηση, οι άνθρωποι της Άρσεναλ αναμένεται να επανέλθουν και πιθανότατα να δώσουν όλο το ποσό για να κάνουν δικό τους τον Ισπανό επιθετικό.

Στη... γωνία, φυσικά, περιμένει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να ολοκληρωθεί το deal για να καρπωθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό, αφού διαθέτει ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x