Αγγλία

Άρσεναλ – Άστον Βίλα (preview)

Το ρολόι μετράει αντίστροφα. Άρσεναλ και Άστον Βίλα θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στην αρένα του «Γουέμπλεϊ», διεκδικώντας το τρόπαιο του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού. Του Κυπέλλου Αγγλίας.

Την ώρα που οι υπόλοιπες αγγλικές ομάδες έχουν ξεκινήσει τις... διακοπές τους, Άρσεναλ και Άστον Βίλα προετοιμάζονται για το τελευταίο τους παιχνίδι τη φετινή σεζόν, το οποίο ωστόσο είναι και το πιο κρίσιμο.

Οι δύο σύλλογοι κοντράρονται στον τελικό της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, του Κυπέλλου Αγγλίας, ευελπιστώντας στην κατάκτησή του, η οποία αυτόματα θα κάνει τη σεζόν τους επιτυχημένη.

Η μεν Άρσεναλ θέλει να κάνει το «back to back», έχοντας κατακτήσει το FA Cup την περυσινή σεζόν στο ματς κόντρα στη Χαλ, την ώρα που η Άστον Βίλα θέλει να βάλει «τέλος» στην... ξηρασία των 58 ετών.

Οι «χωριάτες» βρίσκονται στον τελικό μετά από 15 χρόνια, ωστόσο το γεγονός ότι το τελευταίο τους Κύπελλο Αγγλίας έχει σηκωθεί στον ουρανό του «Γουέμπλεϊ» το 1957, δίνει μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες του Τιμ Σέργουντ, οι οποίοι θέλουν να γράψουν τη δική τους ιστορία.

Δείτε αναλυτικά στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x