Ελλάδα

Παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους όχι από το ΔΣ της ΕΠΟ

Τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις αλλά όχι και από το ΔΣ της ΕΠΟ υπέβαλλαν οι Τοπολιάτης και Μαζαράκης.

Στο ΔΣ της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ήταν στραμμένα όλα τα βλέμματα, μετά τα όσα έγιναν την πρωί της Τετάρτης με τη ματαίωση της συνάντησης με το κλιμάκιο FIFA/UEFA και τους αντιπροσώπους των ομάδων.

Ο χορός των παραιτήσεων άνοιξε, αφού όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Άρης Ασβεστάς, παραιτήθηκαν ο Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος) και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (Β Αντιπρόεδρος) και τις θέσεις τους πήραν ο κ. Τζανόπουλος και ο κ. Γαβριηλίδης, οι οποίοι πάντως πρόσκεινται στο στρατόπεδο της συμπολίτευσης.

Αυτό που πρέπει να διευκρινίσουμε είναι ότι οι Τοπολιάτης και Μαζαράκης παραιτήθηκαν από τις θέσεις που κατείχαν και όχι από το ΔΣ της ομοσπονδίας, κάτι που θα πρέπει να κάνουν και αυτοί και οι άλλοι τέσσερις υπόδικοι, εντός 15 ημερών από την ημέρα που τους επιδόθηκε το βούλευμα ότι παραπέμπονται σε δίκη για την «Κάρτα Υγείας».

Θυμίζουμε ότι στο ξεκίνημα του ΔΣ ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος που έδωσε το παρών τους ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν ελπίδα να σταθούν στις θέσεις τους και σύστησε να παραιτηθούν άμεσα.

Οι 6 υπόδικοι, που είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεσης της κάρτας υγείας είναι οι Γιώργος Γκιρτζίκης, Βαγγέλης Τοπολιάτης, Βαγγέλης Μαζαράκης, Γιώργος Καραμελίδης, Γιάννης Οικονομίδης και Νίκος Προύντζος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x