Stoiximan Super League

Σε εξέλιξη η συνάντηση Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου

Η συνάντηση των Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το «αύριο» του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει από τις 10 το πρωί. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sportfm.gr θα σας ενημερώσουν για κάθε εξέλιξη...

Η κρίσιμη συνάντηση των Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το «αύριο» του Παναθηναϊκού είναι σε εξέλιξη. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, από τις 10 πρωί συνομιλούν για το μέλλον της ομάδας, έχοντας στο πλάι τους δύο στενούς συνεργάτες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προσήλθε στον χώρο του ραντεβού με τον υπεύθυνο για τα οικονομικά του, κ. Ξύδη, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον άμεσο συνεργάτη του, κ. Κωνσταντινίδη.

Το κύριο θέμα συζήτησης είναι τα χρέη της ομάδας με τους δύο άνδρες στις συνομιλίες τους να προσπαθούν να καλύψουν ένα χάσμα περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καθοριστική κίνηση για τη συνέχεια των συζητήσεων έγινε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εκφράζει την πρόθεσή του να προσφέρει και αυτός 20 εκατομμύρια ευρώ καλύπτοντας μέρος των χρημάτων που πρέπει να μπουν στην ομάδα.

Αν υπάρξει συμφωνία αναμένεται να γίνει κοινή δήλωση από τους δύο άνδρες.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς για κάθε εξέλιξη στο μεγάλο αυτό θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x