Stoiximan Super League

Άρχισε η συνεδρίαση στον ΠΑΟΚ, στην αίθουσα και ο Τούντορ (pics)

Σε εξέλιξη η νέα συνεδρίαση του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου θα αποφασιστεί το μέλλον του Ιγκόρ Τούντορ στη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Έφτασε από την πατρίδα του ο Κράτης τεχνικός.

Ιγκόρ Τούντορ, ώρα… μηδέν στον ΠΑΟΚ. Όπως αναμενόταν, η επιτροπή αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, συνεδριάζει εκ νέου από τις 14:00 για να αποφασιστεί (από τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος συμμετέχει μέσω Skype), το αν θα συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία με τον Κροάτη τεχνικό.

Οι συζητήσεις, άρχισαν χωρίς τον Τούντορ, έφτασε στην αίθουσα στις 14:30 αφού επέστρεψε από την πατρίδα του εσπευσμένα για να βρεθεί στην συνεδρίαση.

Εκτός όλων των μελών της επιτροπής, παρόντες είναι και οι συνεργάτες του προπονητή, Λέκο και Βούτσκο, ο γιατρός της ομάδας, Γιάννης Ράλλης και ο γυμναστής, Πάολο Αρτίκο. Όλοι τους θα τοποθετηθούν και για το φαινόμενο των πολλών τραυματισμών που έχουν πλήξει την ομάδα φέτος.

Αυτή τη στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα για την παραμονή του Τούντορ είναι ανοικτά, ενώ από τη συνεδρίαση, αναμένεται να βρεθούν και τα μέλη που συνομίλησαν με τον Γιάννη Αναστασίου προτού αποφασίσει για το οτιδήποτε ο Ιβάν Σαββίδης και όπως ξεκαθάρισε χθες ο ίδιος, να απομακρυνθεί από την εταιρία.

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x