Γ' Εθνική

Άρχισε με Μπολάκη ο ΟΦΗ

Ο Μανόλης Μπολάκης έγινε ο πρώτος παίκτης που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ. Συνεχίζονται οι επαφές για το «χτίσιμο» της ομάδας με Δαμιανάκη και Φαζό.

Παίκτης του ΟΦΗ και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Μανώλης Μπολάκης, όπως ανακοίνωσε ο κρητικός σύλλογος.

Το πλάνο των διοικούντων του συλλόγου για «χτίσιμο» της ομάδας πάνω σε νεαρούς παίκτες που έχουν βγει απ’ τα σπλάχνα της συνεχίζεται, με τον Μπολάκη να γίνεται ο πρώτος που ανανέωσε.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως, στο ίδιο πλαίσιο, έχει γίνει αντίστοιχη πρόταση στους Μάνο Φαζό και Μπάμπη Δαμιανάκη.

Η ανακοίνωση:
«Ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της νέας γενιάς του ΟΦΗ, ο Μανόλης Μπολάκης, θα παραμείνει στο ρόστερ της κρητικής ομάδας και στην Γ Εθνική.

Ο 21 ετών (20-10-1994) δεξιός οπισθοφύλακας της κρητικής ομάδας απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τη νέα διοίκηση του ΟΦΗ και θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας. Στη συνάντηση που είχε ο νεαρός αμυντικός με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη, ο τελευταίος του έκανε γνωστό ότι όραμα της νέας διοίκησης του ΟΦΗ είναι τα νέα παιδιά που αναδείχθηκαν από τα σπλάχνα της ομάδας, να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας που θα δημιουργηθεί, για να επιστρέψει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.

Στόχος της νέας διοίκησης του ΟΦΗ είναι μετά τον Μπολάκη να κλείσουν θετικά και οι υποθέσεις των Δαμιανάκη και Φαζού, στους οποίους έχει γίνει αντίστοιχη πρόταση. Να σημειωθεί ότι ο Μανόλης Μπολάκης είχε 8 συμμετοχές στην προηγούμενη αγωνιστική χρονιά στον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ ενώ οι πολύ καλές του εμφανίσεις έφεραν και την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x