Euro 2024

Αρχίζει η μεγάλη εβδομάδα για την Εθνική

Στις 5 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των δύο αγώνων που ακολουθούν με Λευκορωσία και Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε ρυθμούς προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας μπαίνουμε από σήμερα.

Στις 5 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Λευκορωσία και του επίσημου αγώνα με την Βοσνία στο Καραϊσκάκη για τα την προκριματική φάση του Μουντιάλ.

Ο Μίχαελ Σκίμπε κατά την ανακοίνωση της αποστολής της «γαλανόλευκης» δεν επιφύλασσε εκπλήξεις, όμως προέκυψε ο τραυματισμός του Στέφανου Καπίνο και παραμένει άγνωστο αν θα κληθεί άλλος γκολκίπερ στη θέση του.

Από εκεί και πέρα, λόγω ενός αιματώματος που αποκόμισε σε αγώνα της Ντόρτμουντ με το Αμβούργο, ο Παπαπσταθόπουλος θα παίξει κόντρα στους Βόσνιους. Υπενθυμίζεται ότι παραμένει εκτός ο Μανωλάς, ο οποίος έχει έναν τραυματισμό στη μύτη.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ).

Αμυντικοί: Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λειψία), Βασίλης Τοροσίδης, Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ).

Μέσοι: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Κάλιαρι), Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Θανάσης Πέτσος (Βέρντερ), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Γιάννης Γιαννιώτας (ΑΠΟΕΛ).

Επιθετικοί: Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ), Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα), Απόστολος Βέλλιος (Νότιγχαμ), Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη), Νίκος Καρέλης (Γκενκ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x