Σκωτία

Αρχίζει να χαρίζει η Σέλτικ

Τώρα που κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, μπορεί να χάνει και να χαρίζει βαθμούς η Σέλτικ, παραχωρώντας 1-1 στην Πάρτικ στη Γλασκώβη για την 31η αγωνιστική της Scottish Premier.

Η Σέλτικ παραχώρησε 1-1 στην Πάρτικ Θιστλ στο «Σέλτικ Παρκ» για την 31η αγωνιστική της Scottish Premier και απλά βρέθηκε στο +23 από τη δεύτερη θέση και την Αμπερντίν, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά από την Κυριακή τον τίτλο, επτά αγώνες πριν το φινάλε της σεζόν, ενώ έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να παραμείνουν σχετικά ψηλά στον πίνακα.

Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς δεν ζορίστηκαν, προηγήθηκαν με τον Σινκλέρ και ισοφαρίστηκαν από τον Αζίζ.


Η σύνθεση της Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Σιμούνοβιτς, Σβιατσένκο, Γκαμπόα, Κουάσι (62’ Ρόγκιτς), Μπιτόν, ΜακΓκρέγκορ (77’΄Αϊτσινβσον), Ιζαγκίρε (62’ Αρμστρονγκ), Σινκλέρ, Ρόμπερτς


«Γκέλαρε» η Ρέιντζερς, που ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της θεωρητικά αδιάφορης Κιλμάρνοκ και εξακολουθεί να απειλείται για την κατάκτηση της τρίτης προνομιούχου θέσης.

Αυτή που απειλεί τους «διαμαρτυρόμενους» είναι η Σεν Τζόνστον, η οποία νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Χαρτς, μείωσε στο -6 στην τέταρτη θέση και λογικά αφήνει τις «καρδιές» εκτός Ευρώπης.

Δεν κατάφεραν τίποτα με το 0-0 που έφεραν Μάδεργουελ και Χάμιλτον στην έδρα της πρώτης στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τις θέσεις των πλέι άουτ.


Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:

Τρίτη 4/4
Αμπερντίν - Ινβερνές 1-0
(22' αυτ. Γουόρεν)

Ρος Κάουντι - Νταντί 2-1
(7' Τσόου, 90' πέν. Μπόις / 45' πεν. Ο'Ντι)

Τετάρτη 5/4
Μάδεργουελ - Χάμιλτον 0-0

Κιλμάρνοκ - Ρέιντζερς 0-0

Σέλτικ - Πάρτικ 1-1
(50' Σκοτ Σινκλέρ / 64' Αζίζ)

Σεν Τζόνστον - Χαρτς 1-0
(73' Σόγκνεσι)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x