Stoiximan Super League

Ασάνοβιτς για Παναθηναϊκό!

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Αλιόσα Ασάνοβιτς. Ο Κροάτης άλλοτε μεγάλος άσος του «τριφυλλιού» περνά διαδικασία συνέντευξης για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ιδού ο ξένος υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό! Πρόκειται για τον Αλιόσα Ασάνοβιτς, ο οποίος πέρασε το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ για να περάσει από διαδικασία συνέντευξης, όπως είχε συμβεί και προ ημερών με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Τον άλλοτε σπουδαίο επιτελικό μέσο, που ήρθε στην Αθήνα συν τοις άλλοις και για τη μεταγραφή του γιου του σε ελληνική ομάδα, συνόδευε ο Μάριο Μπόνιτς και φαίνεται πως έχει θέσει ισχυρή υποψηφιότητα για να πάρει τη θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Το όνομά του είχε ακουστεί ξανά για τη θέση αυτή και προ διετίας.

Ο Ασάνοβιτς αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» από το 1998-αμέσως μετά την πορεία του με την Κροατία ως τα ημιτελικά του Μουντιάλ της Γαλλίας-και μέχρι το 2000 (44 συμμετοχές και 9 γκολ στο πρωτάθλημα). Εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην εθνική Κροατίας από το 2006 μέχρι το 2012 και εν συνεχεία ήταν βοηθός του Σλάβεν Μπίλιτς στη Λοκομοτίβ Μόσχας (2012/13). Στη συνέχεια εργάστηκε από τον Οκτώβριο του 2014 ως τεχνικός διευθυντής στη σλοβακική Ντουνάισκα Στρέντα, από την οποία παραιτήθηκε το Νοέμβριο του 2015.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x