Champions League

«Άσφαιρη» Κυρία – Πολυβόλο η Λιόν (video)

Η Γιουβέντους τα βρήκε σκούρα από τη Σεβίλλη που την κράτησε στο 0-0, ενώ η Λιόν έφτασε πανεύκολα στο 3-0 απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον όγδοο όμιλο του Champions League.

Μια Σεβίλλη αποφασισμένη πως δεν είναι ομάδα… Europa League, αλλά μπορεί να τα καταφέρει περίφημα ΚΑΙ στο Champions League, βραχυκύκλωσε τη Γιουβέντους και έφυγε με πολύτιμο βαθμό (0-0) από το Τορίνο. Η Λιόν, από την πλευρά της, δεν ζορίστηκε καθόλου απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με το 3-0 πήρε κεφάλι από την πρώτη αγωνιστική του ογδόου ομίλου.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

Γιουβέντους-Σεβίλλη 0-0

Λιόν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ3-0
(13’ Τολισό, 49’ Φερί, 57’ Κορνέ)

«Κυρία» ήταν η Σεβίλλη

Η «Γηραιά Κυρία» είχε την υπεροχή από την αρχή, ωστόσο η κατοχή της ήταν ανούσια. Η Σεβίλλη ήταν εξαιρετικά οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο από τον Χόρχε Σαμπάολι και οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να φτάσουν σε ευκαιρίες, ενώ δίσταζαν να ρισκάρουν περισσότερο γνωρίζοντας πως οι Ανδαλουσιάνοι είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Οι «μπιανκονέρι» άγγιξαν το πολυπόθητο γκολ στο 59’, όταν η συστημένη σέντρα του Ντάνι Άλβες συνάντησε το κεφάλι του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.



Με το δεξί στο νέο της «παλάτι»

Η Λιόν έκανε εντυπωσιακό ποδαρικό σε αγώνα Champions League στο νέο της γήπεδο δείχνοντας ικανή να συνεχίσει την παράδοση του «Ζερλάν». Η Ολιμπίκ παρά την απουσία του τραυματία Λακαζέτ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η κεφαλιά του Τολισό στο 13’ άνοιξε το δρόμο, ενώ στην επανάληψη ανέλαβε να «καθαρίσει» ο Κορνέ, καθώς στο 49’ σέρβιρε στον Φερί το δεύτερο γκολ και στο 57’ ο ίδιος με όμορφο πλασέ στην κίνηση έκανε το 3-0. Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Σουντανί λίγο μετά απέτρεψε στους Κροάτες τη δυνατότητα να ελπίζουν για κάτι καλύτερο.



Βαθμολογία:
1. Λιόν 3 (3-0)
2. Γιουβέντους 1 (0-0)
3. Σεβίλλη 1 (0-0)
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (0-3)

Επόμενη αγωνιστική (2η, 27/9):
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Γιουβέντους
Σεβίλλη-Λιόν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x