Stoiximan Super League

Επιμένει ο ΠΑΟΚ: Ασκεί έφεση και ζητεί αφαίρεση βαθμών από Ολυμπιακό!

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ για την απόφαση της Πειθαρχικής της ΕΠΟ για όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Έφεση κατά της απόφασης θα κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ζητώντας αφαίρεση βαθμών.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ και τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε παρέμβαση, έχοντας έννομο συμφέρον, ετοιμάζεται να κάνει ένσταση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η πλευρά του ΠΑΟΚ θα κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την ένσταση, την οποία έχει δικαίωμα να καταθέσει εντός πέντε ημερών.

Στον ΠΑΟΚ έχουν λάβει ήδη το σκεπτικό της απόφασης από την ΕΠΟ, ενώ θεωρούν πως έχει γίνει μια πρώτη αρχή με την συγκεκριμένη τιμωρία, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή δέχθηκε όλο το κατηγορητήριο και τιμώρησε τον Ολυμπιακό για όλα όσα κατηγορούνταν. Ωστόσο, η πλευρά του Δικεφάλου, θα επιμείνει στην αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x