Stoiximan Super League

Ασλανίδης: «Είναι υποχρέωση της ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί»

Στις απαιτήσεις που πρέπει να ανταπεξέλθει η ΑΕΚ στην χρονιά της επιστροφής στην Σούπερ Λίγκα στάθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ. «Πρωτοτυπία ότι δεν ξέρουμε την περσινή βαθμολογία», είπε ο Βαγγέλης Ασλανίδης

Στην υποχρέωση της ΑΕΚ να φανεί ανταγωνιστεί με το… καλημέρα της επιστροφής της στην Σούπερ Λίγκα αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Ασλανίδης. Λίγο μετά την κλήρωση της Σούπερ Λίγκας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως προτεραιότητα των ανθρώπων της ομάδας είναι να κάνουν χαρούμενους όσους ανήκουν στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Κλείνοντας, σχολίασε το γεγονός πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η βαθμολογία του περσινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Γυρίσαμε και είμαι και πάλι στην φυσική μας θέση. Όσον αφορά την κλήρωση, πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο θα απασχολήσει τον προγραμματισμό του αγωνιστικού τμήματος. Είμαστε υποχρεωμένοι να πρωταγωνιστούμε και αργά και μεθοδικά να προσπαθούμε να κάνουμε χαρούμενους όσους ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θεωρώ ότι κάνουμε καθημερινά τις κινήσεις ώστε να παρουσιαστούμε πλήρεις και ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι ένα μήνα πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία. Είναι κάτι από παράξενο έως πρωτότυπο και οφείλω να το επισημάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x