Stoiximan Super League

«Άσο» με… διπλό πλάνο

Μόνο νίκη για να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή θέλει σήμερα η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο. Τα δύο πλάνα, ένα «κλασικό» κι ένα φουλ επιθετικό, που δοκίμασε ο Δέλλας, αλλά και το έξτρα κίνητρο.

Καλή η νίκη στη Βέροια, ωστόσο για να έχει αξία θα πρέπει να συνοδευτεί με μία ακόμη σήμερα το μεσημέρι (16:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική. Οι «κιτρινόμαυροι» πέρα από τους προφανείς βαθμολογικούς λόγους έχουν έξτρα κίνητρο μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα που είχε σφραγίσει τον υποβιβασμό τους στο Περιστέρι πριν από τρία χρόνια.

Ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε δύο διατάξεις, μια που είναι η συνήθης και μια άλλη άκρως επιθετική. Και στις δύο σταθερή είναι μια μεσοαμυντική εξάδα παικτών: ο Μπαρόχα στο τέρμα, Γκάλο δεξιά και Ντίντακ αριστερά στα άκρα της άμυνας, Λαμπρόπουλος και Τζανετόπουλος στόπερ και Γιόχανσον αμυντικό χαφ. Στο κλασικό 4-2-3-1, ο Σουηδός έχει παρτενέρ τον Σιμόες, με τριάδα μπροστά τους Μάνταλο, Μπουονανότε και Βάργκας και κορυφή στην επίθεση τον Αραβίδη. Στο φουλ επιθετικό 4-3-3, ο Γιόχανσον δεν έχει παρτενέρ, αλλά τον πλαισιώνουν σαν εσωτερικοί μέσοι οι Μάνταλος και Μπουονανότε, με τους Πλατέλλα δεξιά, Μπαρμπόσα αριστερά και Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Το πιθανότερο είναι να μη ρισκάρει από νωρίς η ΑΕΚ, το 4-2-3-1 να μην αλλάξει και απλώς το 4-3-3 να ήταν μια δοκιμή του «Κολοσσού» για ένα σχήμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει στη διάρκεια του αγώνα. Πάντως ο προπονητής έχει ζητήσει ένα γρήγορο γκολ, που θα αναγκάσει τον Ατρόμητο να παίξει πιο ανοιχτά και να πλήξει την ήδη κακή ψυχολογία των Περιστεριωτών που προέρχονται από διαρκή αρνητικά αποτελέσματα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τζεμπούρ, Ανάκογλου, Φαγέ, ο ανέτοιμος Μάνταλος και ο Ανέστης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x