Γερμανία

«Ασπίδα» Αντσελότι σε Γκουαρντιόλα

Την απόφαση του Πεπ Γκουαρντιόλα να αφήσει στον πάγκο τον Τόμας Μίλερ στον πρώτο ημιτελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης υπερασπίστηκε ο μέλλων τεχνικός των Βαυαρών, Κάρλο Αντσελότι.

Έναν αναπάντεχο σύμμαχο βρήκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην κριτική που δέχεται όλες αυτές τις μέρες για την απόφασή του να αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας τον Τόμας Μίλερ στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτός που πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Καταλανού τεχνικού είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο των Βαυαρών, Κάρλο Αντσελότι, καθώς με δηλώσεις του στο «Goal.com» ανέφερε ότι πάντα ένας προπονητής ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα.

«Αυτό γίνεται με κάθε προπονητή που παίρνει μια απόφαση. Ο Γκουαρντιόλα είναι αυτός που ξέρει άριστα αυτούς τους παίκτες και τη φυσική τους κατάσταση.

Όλοι μιλούν αλλά ο Γκουαρντιόλα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να παίρνει αυτές τις αποφάσεις, γιατί ξέρει πολύ καλά τους παίκτες. Αποφασίζει με γνώση και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό», ανέφερε ο Ιταλός που δεν θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω στο ζήτημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x